Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Ons team struint het internet f en zoekt naar gratis cadeaubonnen. We creëren een database en controleren of elke cadeaubon geldig is. We hebben het werk geautomatiseerd en de computer doet al het werk. We werken onze lijsten elke 10 minuten bij, en elke 24 uur maken we een complete update.

Zijn er verborgen kosten?

Absoluut niet. Je krijgt elke cadeaubon 100% gratis. We vragen je niet om financiële gegevens, zoals creditcard gegevens of PayPal informatie.

Waarom moeten jullie controleren of ik een mens ben?

Waarom moeten jullie controleren of ik een mens ben? We kunnen het niet helpen dat veel aanbiedingen voor gratis cadeaubonnen en hun bronnen beperkt zijn. Daarom vragen wij je om je identiteit te verifiëren door het invullen van een korte enquête. Captcha-beveiligingen kunnen gemakkelijk worden bedrogen door programma's, maar enquêtes niet. Ook willen we de garantie dat een echte persoon de cadeaubon krijgt en niet een of andere nep-persoon.

Waarom kan ik de verificatie niet voltooien?

Onze diensten zijn volledig getest met de nieuwste versies van Firefox en Chrome browsers. Dus raden we het gebruik van deze ook aan. Vergeet ook niet om je software te updaten naar de nieuwste versies. Dit geldt ook voor browsers zoals Adobe Flash Player en anderen.